Jedan od najaktuelnijih, najtalentovanijih i najtraženijih DJ-eva današnjice, Hot Since 82 nastupiće 13. avgusta na Fresh Wave Festivalu.

Najavljen još 2020. godine kao jedan od hedlajnera Fresh Wave Festivala, zbog pandemije, a usljed otkazivanja održavanja festivala te godine, Hot Since 82 sa nestrpljenjem isčekuje nastup na najvećem muzičkom festivalu u BiH!

Dalei Padlei, takođe poznat kao Hot Since 82, britanski je DJ i producent, dobitnik DJ Awardsa, višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronskog zvuka, obožavan je od najzahtjevnijih poklonika elektronske muzike. Jedna, gotovo bizarna situacija na afterpartiju na Ibici vinula ga je u sam vrh industrije. Naime, nakon što je gotovo slučajno zavrtio svoju traku ‘Let it Ride’, koju nije planirao izdati, a koja je raspametila prisutne, Dalei je skrenuo pažnju na svoj produkcijski rad, a nakon što je ta traka zvanično izdata 5. septembra 2011. godine, našavši se na trećoj poziciji Beatport liste, rođen je HOT SINCE 82! Ostalo je – istorija. 

Jubilarni Fresh Wave okupiće od 11. do 13. avgusta na jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam BeyerSama’ Abdulhadi, Technasia, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack, a sada i Hot Since 84.

Hot Since 82 prije nekoliko mjeseci prvi put je svirao i u Sarajevu gdje je u potpunosti opravdao epitet jednog od najznačajinijih imena elektronske scene u svijetu. Redovan je gost beogradskih festivala No sleep ili Central dance eventa, što možete pogledati u linku:

Više informacija potražite na zvaničnoj festivalskoj stranici.