Besplatan kurs digitalnog marketinga: Tehnike, metode i strategije oglašavanja na internetu

Danas se internet koristi kao najpristupačnije sredstvo promocije i prodaje ili kanal distribucije. Gotovo je nemoguće zamisliti jedno uspješno poslovanje bez nastupa na internetu, koji je kompanijama omogućio izlazak na globalno tržište.

Ukoliko želiš da stekneš vještine koje će ti pomoći da uspješno kreiraš marketinšku kampanju na internetu – od početne ideje do krajnje realizacije – onda je ovo idealan kurs za tebe. Usvojićeš sva neophodna znanja koja tržište danas zahtijeva od stručnjaka u oblasti digitalnog marketinga. S obzirom na veliku važnost digitalnog marketinga i brzinu kojom se ova oblast širi, usvojena znanja omogućiće ti da sopstveni biznis promovišeš preko interneta na najbolji način i izdvojiš se na tržištu.

U toku kursa naučićeš kako da predstaviš imidž i identitet svog proizvoda i dođeš do ciljane publike. Usvojićeš sve tehnike potrebne za realizaciju direktnog marketinga i prodaje na internetu u savremenim uslovima.

Šta ćeš naučiti:

  • Šta je digitalni marketing?
  • Koje se prednosti postižu korištenjem internet oglašavanja u odnosu na druge vidove oglašavanja?
  • Koji su osnovni pojmovi i teorije iz oblasti digitalnog marketinga?
  • Koje su marketinške aktivnosti na društvenim mrežama?
  • Koje su strategije marketinških nastupa i druge napredne tehnike?
  • Koji su sve načini putem kojih je moguće oglašavati se na internetu?
  • Šta je Search Engine Optimization?
  • Kako se koristi newsletter i koje su prednosti internet trgovine?

Ovladaj konkretnim znanjima koja su neophodna za tvoj napredak u karijeri i unaprijeđenje biznisa u online svijetu! Kurs digitalnog marketinga na InternetAcademy namijenjen je svima koji planiraju da iskoriste internet kao sredstvo za napredovanje na profesionalnom planu. Prijavi se što prije putem sljedećeg linka!


Biljana Matijević
Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.