Organizatori Fresh Wave festivala, koji se održava od 11. do 13. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, odlučili su da povodom 10. rođendana posjetiocima poklone besplatan kamp.

“Svima koji kupe trodnevnu festivalsku ulaznicu omogućili smo besplatno mjesto u kampu. Povodom jubilarnog izdanja Fresh Wave festivala spremamo mnogo zanimljivih sadržaja u festivalskom kampu – mjestu vrhunske zabave za sve koji se odluče da urone u maksimalno festivalsko iskustvo”, kažu organizatori.

Smješten uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas, festivalski kamp će, osim kompletne infrastrukture, gastro ponude, bara, DJ bine i debele hladovine ispod krošnji višegodišnjih vrba i platana, posjetiocima ponuditi i sadržaje na samoj rijeci, poput raftinga ili vožnje dajakom.

Kako bi na vrijeme obezbijedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: camp@freshwavefestival.com ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106.

Festivalski kampovi su mjesta za potpuno uživanje u festivalskoj atmosferi, mjesta za stvaranje konekcija među ljudima od kojih neka potraju za čitav život, mjesta koja su epicentar najboljih festivalskih sadržaja, a ovog ljeta od 10. do 15. avgusta sve to i mnogo više nudi i kamp Fresh Wave festivala.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svjetske muzičke scene ikada, a u prvoj fazi objavljenih izvođača, koji će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci su: Adam Beyer, Sama` Abdulhadi, Technasia, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Z++, Vojko V. Mladen Tomic, AfterAffair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!