Trodnevni festival joge i zdravog načina života Lotus Joga Fest održat će se i ove godine na bh. planini Vlašić, unutar kompleksa Sportsko-rekreativnog centra Sunce.

Od 17. do 19. septembra, polaznice i polaznici će imati priliku učestvovati na više od dvadeset časova na kojima će im biti prezentovana znanja tradicionalnih i modernih joga škola. Časove će i ove godine voditi renomirane učiteljice i učitelji iz eminentnih bh. joga studija.

Određeni broj časova bit će posvećen i šamanskim ritualima, meditaciji, te  festivalskih novitetima poput seansi intuitivnog plesa. Bit će organiziran i meditativni izlet u prirodu, a učitelji_ice i polaznici_ice će biti smješteni u Hotelu Sunce Vlašić na bazi punih pansiona, uz slobodan pristup svim wellness sadržajima poput unutrašnjeg bazena i sauna.

U sklopu drugog izdanja Lotus Joga Festa organizirat će se i Kids Corner, serija radionica kojom će najmlađi biti upoznati sa magičnim svijetom zdravlja i joge  kroz igru i zabavu. Na stranici www.lotusjogafest.ba mogu se pronaći sve informacije o učiteljicama i učiteljima, programu i aranžmanima. Sangha aranžman za grupe od minimalno četiri osobe trenutno se može rezervisati uz ostvarivanje popusta od 25%. Rezervacije se mogu izvršiti putem web stranice, slanjem e-maila na lotusfest@winter.ba ili pozivom na broj +387(0)61518640.