03. avgusta 2019. godine sa početkom u 21 čas na Gradskom trgu u Kotor Varošu počinje IV Truck n roll fest Peace and love.

Učesnici na Festivalu su Fjužna pruga & oktet (Rock Symphony) i Marčelo i Napeti trio.

Ulaz na Festival je besplatan.

Ovogodišnji Festival je nešto drugačiji u odnosu na prethodne. Festival organizuje Udruženje mladih “Heroj” kao udruženje mladih sa područja opštine Kotor Varoš sa partnerima USAID, CRS i PRO-BUDUĆNOST. Ciljevi Festivala osim promocije kvalitetne muzike su i promocija ideja mira, tolerancije, ljubavi, jačanje aktivnosti mladih i sl.

03. avgusta održaće se i javna debata mladih sa Markom Šelićem-Marčelom na kojoj će se govoriti o idejama mira, muzičkog i umjetničkog razvoja, saradnji mladih i značaju preuzimanja odgovornosti za kulturna, politička, ekonomska i ostala važna pitanja. Sam Festival je podržan i od mnogobrojnih sponzora sa područja opštine Kotor Varoš. Zlatni sponzor Festivala je kompanija “Građus d.o.o” Kotor Varoš. Sponzori su i “Caffe Faraon”, “Naša kafanica”, “VK Dent PLUS”-dr Vlatko Kalamanda, Frizersko-kozmetički studio “Glamur” i “S.M. Knežević-auto”. Prijatelji Festivala su i “Sportek d.o.o.” , “Dermal d.o.o” i “Arboreko d.o.o.” Kotor Varoš. Tehničku podršku vrši novootvorena kompanija “TdeMobil”. Oficijelno piće Festivala je “Nektar pivo”. Koorganizatori na Festivalu su Centar za kulturu, sport i informisanje Kotor Varoš i Opštinska uprava Kotor Varoš.

Festival će se ove godine održati u okviru višemjesečne manifestacije „Kotorvaroško kulturno ljeto 2019”, koja se sastoji iz niza pojedinačnih manifestacija.