Zbog velike zainteresovanosti mladih da nauče programiranje i zakorače u najplaćeniju oblast današnjice, ITAcademy je odlučila da specijalno za maturante organizuje potpuno besplatan kurs programiranja i omogući im da naprave svoj prvi korak ka cijenjenom IT svijetu!

Kurs počinje 10. januara i održavaće se u online varijanti, preko najsavremenije Distance Learning platforme, ili uživo, u najmodernije opremljenim učionicama ITAcademy u Sarajevu i Banjaluci. Izbor je na vama!

Zato, ako ste završna godina srednje škole, a zainteresovani ste za perspektivan IT svijet i želite da postanete visokoplaćeni IT stručnjak, potrebno je da što prije pošaljete svoju prijavu preko ove stranice.

Za pohađanje kursa nije vam potrebno nikakvo predznanje, već samo vaša želja da ovaj raspust iskoristite na najbolji mogući način i uvjerite se da je IT karijera baš za vas!

Programiranje – najperspektivnije zanimanje današnjice i budućnosti

Svi maturanti će uskoro morati da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje, a ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs kako bi im tu odluku umnogome olakšala.

Odlična zarada, zagarantovan posao, freelance ponude, rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme, neprestano napredovanje samo su neke od pogodnosti koje vas čekaju u IT poslu. Osim toga, IT stručnjaci koji se bave programiranjem mogu se pohvaliti i odličnom zaradom, koja iznosi u prosjeku 2.500 KM mjesečno.

Upravo iz tog razloga ovaj besplatni kurs predstavlja idealnu priliku za sve maturante da savladaju prva programerska znanja. Imaćete priliku da se na interesantan i zabavan način upoznate sa tehnologijama HTML-a i CSS-a, kao i sa osnovnim konceptima JavaScripta, i saznate zašto su baš web developeri toliko traženi.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Pored toga što će ovaj besplatni kurs biti vaša ulaznica u IT svijet, omogućiće vam i da steknete čvrstu osnovu za dalje usavršavanje, koje možete nastaviti na ITAcademy na odsjeku koji vama najviše odgovara.

Inače, ono po čemu se školovanje na ITAcademy izdvaja jeste usvajanje znanja uz jedinstvenu metodologiju – “Arhitekturu saznanja” – koja vam omogućava da za samo godinu dana steknete četvorogodišnje vještine. Ova obuka se ne bazira na teoriji, već na praktičnim znanjima i vještinama koje ćete usvojiti direktno od iskusnih predavača, koji imaju uspješne karijere u IT sektoru.

Takođe, na ITAcademy dobijate i 100 sati u LINKhubu, gdje ćete kroz praksu i rad na realnim projektima, uz podršku mentora, steći prva radna iskustva.

Preko Centra za razvoj karijere očekuje vas mogućnost zaposlenja u mnogobrojnim partnerskim kompanijama u zemlji i regionu.

A činjenicu da vas čeka zabavno školovanje koje vas priprema za visokoplaćene poslove u rekordnom roku potvrdili su i brojni polaznici ITAcademy, koji već uveliko grade svoje uspješne karijere širom svijeta.

Siguran dokaz vaše stručnosti i prednost prilikom zapošljavanja predstavljaće i međunarodno priznati certifikati, kao što su Cambridge, Oracle, Zend, Microsoft, Autodesk, Adobe i drugi, koje možete steći besplatno nakon uspješnog školovanja.

Broj mjesta je ograničen! Prijavite se na vrijeme

Ako se i dalje pitate da li je pravo vrijeme da napravite svoj prvi korak ka IT svijetu, ne oklijevajte, već pošaljite svoju prijavu i ne propustite priliku da potpuno besplatno steknete osnovna znanja iz oblasti programiranja!

Podsjećamo vas da je broj prijava strogo ograničen i da će samo najbrži među vama imati priliku da ovaj besplatni kurs programiranja pohađaju iz najmodernije opremljenih ITAcademy učionica u Sarajevu ili Banjaluci. 

Prijavite se odmah!


Biljana Matijević
Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.