Ikona elektronske scene, legendarni Adam Bejer stiže ovog ljeta u Banjaluku!

On će nastupiti na jubilarnom, desetom Fresh Wave festivalu koji se na banjalučkoj tvrđavi Kastel održava od 10. do 13. avgusta. Švedska superzvijezda nastupiće 11. avgusta.

Na listi izvođača ovogodišnjeg Fresh Wave festivala slavnom Adamu Beyeru isto veče pridružuje se i Sama Abdulhadi, palestinska tehno čarobnica.

Ona u Banjaluku stiže sa pravo sa Koačele, jednog od najzapaženijih svjetskih festivala koji se održava u SAD-u.

Nevjerovatan muzički put Same Abdulhadi pratio ju je od rodne Palestine do Bejruta, gdje se afirmisala ne samo kao poželjan izvođač već i kao svjetski poznato ime, što u proteklih nekoliko godina konstantno potvrđuje svojim nastupima na najvećim svjetskim binama!

Godine koje je provela u libanskoj prijestonici ne samo da su oblikovale njenu jedinstvenu muzičku estetiku, već su njeni setovi, iako ukorijenjeni u visokooktanskom, prodornom tehno zvuku, definisani kroz širok spektar zvučnih modulacija koje je karakterišu.

Prvi put u BiH, Sama Abdulhadi nastupiće u četvrtak, 11. avgusta, na najvećoj bini FW10, što će uz nastup Adama Beyera biti otvaranje festivala za pamćenje i dostojno prvog velikog jubileja Fresh Wave Festivala!