Bend „Brkovi“ koji su prepoznatljivi po svom vlastitom „PunkFolkWellness“ stilu, stižu u Banjaluku. Za svoje najvjernije fanove početkom novembra u banjalučkom Klubu studenata održaće čak dva koncerta, 10. i 11. novembra, a koji su najavljeni kao „Vikend sa Brkovima.“

Biće ovo prava poslastica za sve njihove fanove kojih je u Banjaluci zaista mnogo. Na svim njihovim dosadašnjim nastupima u gradu na Vrbasu, atmosfera je uvijek bila navijačka, stadionska, a klubovi krcati. Isto se očekuje i ovoga puta. Ono što je sigurno dobre svirke i odlične atmosfere neće nedostajati na „Vikednu sa Brkovima“, jer kako i sami kažu Brkovi vole Banjaluku, a Banjaluka voli Brkove.  

Bend postoji od 2004. godine. Iza njih su sjajni studijski albumi, sa brojnim hitovima koje publika na njihovim nastupima pjeva uglas. Svirali su veliki broj koncerata širom Evrope i Balkana i koncertno su veoma aktivni. Pjevač benda Shamso69 (Vedran Pehar) autor je većine tekstova i muzike.

U pretprodaju je pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM po koncertu. Prodaja će se vršiti putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u.

Vidimo se u Klubu studenata Banjaluka 10. i 11. novembra od 21:00. Dođite jer „Brkovi su da se vole“.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/


Biljana Matijević
Diplomirani novinar sa 15+ godina iskustva. Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.