Fantastičnoj postavi sedmog izdanja Sea Dance festivala, koji će ove godine trajati četiri dana u tirkiznoj uvali plaže Buljarica u Budvi, na ekstra danu 26. avgusta se pridružuju planetarni hitmakeri Meduza – jedni od favorita za Grammy nagrade sa više od milijardu slušanja na video i striming platformama, multitalentovani umjetnik iz Amsterdama, srpsko-holandskog porijekla – Satori, koji će izvesti originalni live nastup i legendarni rock sastav Bajaga i instruktori – jedan od najutjecajnijih bendova sa prostora nekadašnje Jugoslavije, koji će te večeri zajedno sa fanovima pjevati svoje vanvremenske hitove.

Osim novog talasa izvođača koji dopunjuju ranije najavljen kvalitetan line-up vodećih međunarodnih i regionalnih muzičkih zvijezda elektronske i trap/hip hop scene, Sea Dance festival – dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, najavljuje i prodaju jednodnevnih ulaznica koja počinje u petak 30. jula. Drugog dana festivala, u petak 27. avgusta na glavnoj festivalskoj bini nastupiće Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T i lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom, dok su za treći dan, subotu 28. avgust najavljeni Tale Of Us i domaćini P.S. i O.G. feat distorsion. Posljednjeg festivalskog dana, u nedjelju 29. avgusta posjetioci će imati priliku uživati uz Borisa Brejchu, Ann Clue, z++, Who See i 84Bit.

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbjednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primijenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori. Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji posjeduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sata. S obzirom na mjere uvedene u Crnoj Gori moguće je da će se uslovi za ulazak dodatno proširiti od 2. avgusta.

Početak prodaje jednodnevih ulaznica u petak 30. jula tačno u podne!

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent festivalskih ulaznica za Sea Dance Festival 2021. po promo cijeni od 63 KM i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cijenu. Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica, po promo cijeni od 32 KM za četvrtak, petak i subotu, odnosno 38 KM za nedjelju, uz 40 odsto popusta, biće pušten u prodaju u petak 30. jula tačno u podne i to samo online na sajtu Gigstixa.

Sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji, pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prijevoz. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.