Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u vezi sa virusom korona na području Kantona Sarajevo, Festival Garden of dreams za sada je odgođen.

Ljubitelji elektronskog zvuka s nestrpljenjem su iščekvali 15. i 16. avgust, kada je, nakon prvobitnog odgađanja, bilo najavljeno drugo izdanje Garden of Dreams Festivala. No, s obzirom na trenutnu, nepovoljnu epidemiološku situaciju u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, na ludu zabavu u sarajevskoj Bašti snova ipak ćemo pričekati još neko vrijeme.

Organizatori podsjećaju da će kupljene karte za festival vrijediti i za novi datum, a svi koji žele refundirati novac mogu to učiniti preko portala www.kupikartu.ba na info@kupikartu.ba.

Odgođen Garden of Dreams

Međutim, iako su masovna okupljanja zabranjena, ona u manjim grupama su moguća, kao što su druženja koja priprema klub Silver and smoke i to na otvorenom u restoranu Mošćanica tek nekoliko kilometara od centra grada. Riječ je o otvorenom prostoru na kome možete držati propisanu fizičku distancu a pritom uživati u muzici. Sva dešavanja su us kladu sa mjerama koje je propisao Krizni štab Kantona Sarajevo i traju od 16 do 23 časa.

Silver outdoor, petak
Silver outdoor, subota

Ovim putem vas još jednom pozivamo da poštujete mjere zaštite i fizičkog distanciranja. Budimo odgovorni!