Pozivaju se svi mladi ljudi između 15 i 30 godina da se prijave putem sljedećeg linka na susrete mladih Republike Srpske koji se tradicionalno održavaju u Trebinju.

Prijave su otvorene od 1. do 14. avgusta u 23.59 časova.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da se obratite putem društvenih mreža Omladinskog savjeta.

Susreti mladih Republike Srpske su takođe: najveće okupljanje mladih u Republici Srpskoj i regionu, najveći edukativno-sportsko-zabavni događaj za mlade, sticanje novih iskustava, znanja i vještina, upoznavanje novih prijatelja iz drugih gradova, koristan način da provedeš ljeto, …

Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima, ali i druženja i zabave.

Svrha Susreta mladih Republike Srpske je da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unapređenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.


Biljana Matijević
Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.