Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH poziva nezaposlene osobe mlađe od 35 godina da iskoriste priliku i prijave se za bespovratnu financijsku potporu u iznosu do 9.150 maraka i obuku za pripremu poslovnih planova.

Podrška se realizira kroz projekt “Podrška mladim u zapošljavanju u IT sektoru” kojeg provode Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH u partnerstvu s Gradom Mostarom, Sveučilištem u Mostaru, kompanijom IT odjel d.o.o. Mostar i Službom za zapošljavanje HNŽ-a, kažu iz REDAH-a.

Rok za prijavu je 18. listopada ove godine.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Mostar je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg EU financira s 4 milijuna eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR).

Ovaj projekt ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada, navode iz REDAH-a.


Biljana Matijević
Diplomirani novinar sa 15+ godina iskustva. Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.