“OK Kamp” na Tjentištu otvorio vrata za posjetioce

Tačno u podne otvoren je OK kamp. Najvjernija festivalska publika, OK kamperi zauzeli svoja mjesta u festivalskom kampu i spremaju se za početak trodnevne OK avanture, na jednoj od najljepših festivalskih lokacija.  

Pored obavezne kamp opreme, posjetioce dolaze sa gomilom dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Svi oni koji dođu danas biće u prilici da uživaju u nastupima bendova Killo Killo banda od 21:00 i KOIKOI od 22:45 na Sky Cola OK stage-u u kampu.  

Deveti Nektar OK fest će i ove godine bogatim sadržajima, fenomenalnim programom i muzikom učiniti Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu, a tokom tri festivalska dana smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. 

Prvi festivalski dan započinje na SARA OK summer stage-u uz DJ program uz sjajne bendove, a večernji sati na VISA Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti Kralj Čačka, Mile Kekin, Goran Bare & Majke, Dr Nele Karajlić.   

Drugog dana, program starta kraj bazena uz Nick Curly-ja i Mladena Tomića, a na Sky Cola OK stage-u za dobru zabavu pobrinuće se odlični bendovi, dok nas na VISA Main stage-u to veče očekuju Artan Lili, Konstrakta, Bombaj Štampa i Gibonni. Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu u našoj chill zoni od 12:00 na programu je Joga by SARA. Od 14:00 u OK Book zoni održaće se promocije knjige Dr Neleta Karajlića – Solunska 28 – II deo.  

Treći dan festivala energiju ćemo vratiti na SARA OK summer stage-u, uz mali predah u OK Book zoni  gdje se družimo sa Igorom Marojevićem, na promociji njegovih izdanja. I trećeg festivalskog dana tačno u podne uživamo u zoni Joga by SARA. Na Sky Cola OK stage-u uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi Detour, DLM, Smoke Mardeljano, a u samom finišu na VISA Main stage-u uživaćemo uz Zoster, Darka Rundeka & Ekipu, Sve Barabe i Brkove.   

Svako veče nas u okviru OK Cinema zone očekuju dokumentarni filmovi pod vedrim nebom u saradnji sa Dok’n’ritam Festom, a oni najizdržljiviji imaće priliku da dočekaju zoru u OK kampu na OK After partijima.   

Od danas festivalski paket OK kamp (boravak u festivalskom kampu i festivalska narukvica) dostupan je samo na recepciji OK kampa i u prodaji će biti tokom svih dana trajanja festivala, kao i ulaznice za VISA MAIN STAGE.  

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala UniCredit Bank Banja Luka, te VISA – službena festivalska kartica.


Biljana Matijević
Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.