U okviru projekta Kreativno ljeto, EU Info Centar u BIH organizira besplatne radionice za mlade širom BiH, pod nazivom “Tajna bašta” sa različitim, zanimljivim temama i predavačima.

Ovaj put u sarajevskom concept store-u Kutcha, skriva štafelaje, kistove i mnoštvo zabave. Želite probuditi umjetnika u sebi i konačno si priuštiti vremena da ispoljite svoju kreativnost na platnu? Pridružite nam se i naučite osnove slikarstva uz stručno vodstvo prijatelja iz ateljea Artiona. Družimo se 4.8. od 17:00 do 20:00 h.

Zanimaju vas savjeti o sadnji malog kućnog vrta, ozelenjavanju doma i uživanju u svim blagodatima koje nam pružaju ovi zeleni saveznici dobrog zdravlja? Pridružite nam se u našoj Tajnoj bašti u Jazzwa 5.8. od 17:00 do 20:00 u Brčkom! Saznat ćete savjete i trikove koji će vam pomoći da ozelenite svoj prostor i okušate se u pravljenju vlastitog urbanog vrta!

Radionica je besplatna te napominjemo da je broj učesnika ograničen. Za prijavu pošaljite kontakt podatke (e-mail i broj telefona) putem društvenih mreža EU Info Centra, na Facebook-u ili Instagram-u.