Zbog velikog interesovanja publike najavljen je još jedan datum za koncert Zostera u banjalučkom KSB-u, te će tako bend nastupiti dva dana za redom 27. i 28. oktobra.

Zoster je trenutno jedan od najpopularnijih bendova u regiji, izdali su i novi album, a sudeći po reakcijama publike, osim singlova koji su prethodili izdavanju albuma, sve pjesme sa poslednjeg izdanja „Najgori“ postali su hitovi, koje publika na nastupima benda, pjeva u glas. Za njihove koncerte u Banjaluci uvijek se tražila karta više, a da ovog puta niko ne bi ostao usraćen za prisustvo, momci iz benda odlučili su da najave još jedan nastup za subotu, 28. oktobar, na istom mjestu, dan poslije prvobitno najavljenog koncerta koji će se održati 27. oktobra.

Prodaja ulaznica za 28. oktobar, po cijeni od 20,00 KM moguća je putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/


Biljana Matijević
Diplomirani novinar sa 15+ godina iskustva. Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.