Obilježavanje dvije decenije dvostrukog europskog festivalskog šampiona iz razumljivih razloga pomjereno je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svjetskih zvijezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u sakupili čak 33 milijarde pregleda! Listu prvih objavljenih imena predvode najuticajniji svjetski muzički producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmejkera DJ Snake, dvostruki lider “Bilbordove” liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvijezda nove generacije i miljenik domaće publike Boris Brejcha. Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unazad najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji.

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona! Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50% po cijeni od 118 KM u prodaji će se naći u petak, 31. jula tačno u podne. Svi koji žele da ugrabe povoljne ulaznice moraće da požure, jer će promo cijena važiti samo do 8. augusta, odnosno do isteka zaliha. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT! 

U petak, 31. jula tačno u podne, počinje prodaja ulaznica za EXIT festival 2021. godine po cijeni od 118 KM. Aktuelna cijena na snazi će ostati najkasnije do subote, 8. augusta ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontigent. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti putem sistema kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Svi koji ne žele da sačuvaju ulaznicu za 2021 i ostvare brojne benefite moći se da pokrenu proces refundacije od 10. augusta 2020. godine. Detaljne informacije o tome kako to uraditi biće objavljene 10. augusta na zvaničnim stranicama Exit festivala.

Sačuvaj svoju ulaznicu!

Svi EXIT fanovi koji sačuvaju svoju EXIT 2.0 ulaznicu za festivalsko izdanje 2021. godine, automatski dobijaju šansu da osvoje Lifetime ulaznicu za Exit, passove za pristup bini na mts Dance Areni, pretvaranje regularne ulaznice u VIP, EXIT modne pakete i majice, dok će za sve koji je sačuvaju biti omogućeno 20 posto popusta na EXIT majice i suvenire po sopstvenom izboru.