Street Food Fest (SFF) u svoja prva dva izdanja pobrao je simpatije ljubitelja dobre hrane, zabave i kvalitetne muzike. Ove se godine održava od 22. do 24. 7. a kako je najavljeno, posjetitelje i ove godine očekuju brojni sadržaji i bogat muzički program koji uključuje Vojka V, Nenu Belana i Fiumensa.

Ove godine organizatori su se potrudili obogatiti sadržaj s posebnim fokusom na dnevne programe. Dnevni programi su zanimljivi cijeloj porodici te na taj način žele zabavu za sve uzraste. Više o događaju za OP govori Mario Mandić, koji je jedan od organizatora.

“Kao i do sada, možemo očekivati veliki broj izlagača, veliku ponudu hrane i bogat kulturni program. Svake se godine trudimo unaprijediti i poraditi više na programu za djecu. Cilj nam je da dnevni program više bude usmjeren na njih i obitelji. Tako da se može očekivati bogat program za djecu, animacije, kvizovi, a na više kutaka bit će i dosta sadržaja za njih. Tako da svi koji na Street Food Fest dođu s djecom imati će što vidjeti i sigurni smo da će se dobro zabaviti.”

Po njegovim riječima, svake godine novim idejama nastoje unaprijediti festival i na neki novi i bolji način ga oblikovati za sljedeće izdanje.

”Po završetku festivala mi već krećemo raditi za sljedeću godinu i razmišljati što nije bilo dobro, što možemo popraviti i na čemu treba poraditi, ako vidimo određene probleme ili nedostatke. Mi slušamo mišljenja, volimo čuti kritike i to nas na neki način čini jačim i daje nam poticaj za nove ideje koje će zaživjeti na sljedećem izdanju festivala. Ove godine svi posjetitelji moći će vidjeti drugačiji program, neke nove detalje u odnosu na lani i dosta bogatiju ponudu.”

Izlagači će ove godine ponuditi široku paletu svojih jela posjetiteljima, kaže Mandić.

”Ove godine imamo više izlagača u odnosu na prethodnu godinu. Što se tiče ponude hrane, imat ćemo devet izlagača, uključujući i Marshall’s Gelato iz Sarajeva koji je u ice cream korneru.”

Na Street Food Festivalu očekuje se i bogat muzički program, ističu organizatori.

”Svake godine radimo na što jačem glazbenom i zabavnom programu pa tako pripremamo i ovo izdanje. Ove nas godine očekuju nastupi Ultrazvuk banda iz Banjaluke. Također, nastupit će i poznati hrvatski reper Vojko V, a drugu večer Neno Belan i Fiumensi koji slave 25 godina karijere. Treće večeri s nama su domaće glazbene snage, nekoliko bandova iz Širokog Brijega i naš mladi pjevač Jozo Mikulić.”

Nadamo se da će Street Food Fest svim posjetiocima kao i ljubiteljima dobre muzike i hrane pružiti adekvatan ugođaj.