Tvrđava Kastel u Banjaluci biće domaćin naredna tri dana za više od 60 vrhunskih izvođača elektronske scene iz zemlje, regiona i inostranstva.

Organizatori kažu da nas očekuje trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom Main Stagea i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u BiH! Listu od šezdeset izvođača koji će nastupiti na devetom izdanju Nektar Fresh Wave Festivala, predvode ovogodišnji headlineri i apsolutne ikone svjetske elektronske muzičke scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz, Deborah De Luca, SASHA.

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će predstojećeg vikenda pridružiti headlinerima festivala.

 Energy bina Nektar Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi.

Na Jegermeister LIVE bini festivala, za ljubitelje živih nastupa, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Surreal. Osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Odlukom nadležnih za ulaz nisu potrebni testovi i sertifikati o vakcinaciji protiv virusa korona ali organizatori apeluju na posjetioce da se ponašaju prema važećim epidemiološkim preporukama i odgovorno.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala od danas su dostupne isključivo na prodajnom mjestu na najvećoj kapiji tvrđave Kastel, odnosno na ulazu u festival, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 eura, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM / 50 eura jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 eura i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 eura.  Svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.