Projekat Nektar OK Fest karavan koji je OK team pokrenuo u cilju kreiranja što kvalitetnijih kulturnih sadržaja i programa u RS/BiH, koji su u potpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine, usljed posljedica izazvanih pandemijom korona virusa, ovog vikeda kreće na put.

Prva stanica OK karavana  je opština Foča, odakle je i potekla ideja i misija najvećeg muzičkog festivala u BiH, i jednog od najznačajnijih u regiji – Nektar OK Festa. Ovog vikenda u Foču donosimo sadržajan i zanimljiv program, koji započinjemo u subotu 17. oktobra otvaranjem izložbe „OK Fest retrospektiva“, autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka u izložbenoj sali Centra za kulturu i informisanje Foča. Istoga dana publika će biti u prilici da pogleda i dokumentarni film „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva u bioskopu Dolly Bell. Program planiran za subotu završava se koncertom Kralja Čačka u Gradskom pozorištu Foča. Svi oni koji nisu u prilici da nam se pridruže u Foči, ovaj koncert moći će da putem live streama pogledaju na zvaničnoj FB stranici OK Fest –  https://www.facebook.com/OKFestTjentiste .

Nedjelja je rezervisana za projekciju filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića. Program Nektar OK Fest karavana u Foči završavamo promocijom knjige Dušana Vesića „Bunt dece socijalizma“ u čitaonici Centra za kulturu i informisanje. Ulaz za kompletan program je besplatan, a broj mjesta ograničen u skladu sa epidemiološkim mjerama. Ulaznice za sve sadržaje mogu da se preuzmu u Centru za kulturu i informisanje Foča.

Nakon Foče, sledeća stanica Nektar OK Fest karavana je Trebinje, gdje nam je partner u realizaciji kompletnog programa Kulturni centar Trebinje. OK karavan u ovaj grad stiže 31. oktobra i 01. novembra.