Objavljeni datumi jubilarnog 10. izdanja Moondance festivala


Nagrađivaniji trogirski techno festival objavio je datume za jubilarno 10. izdanje. Ljubitelji techna i elektronske muzike trebalo bi da zabilježe u kalendaru novi sastanak techno plemena od četvrtka 27. 07. do nedjelje 30.07. Tokom četiri dana i tri noći posjetioce očekuje osam događaja na četiri lokacije sa više od 45 sati programa, kao i više od 20 međunarodnih, regionalnih i domaćih live i DJ izvođača.

U prethodnih devet izdanja Moondance festival se plasirao u vodeći regionalni underground techno festival koji se ističe demokratičnošću, beskompromisnim izborom izvođača, ležernom klupskom atmosferom pod vedrim nebom, fantastičnom binom srednjovjekovne kule Kamerlengo, krstarenjima do kristalnih uvala trogirskog arhipelaga, DJ i produkcijskim radionicama i najboljom publikom na svijetu. Egzotični miks klasičnog techna i modernih pravaca u DJ i live nastupima u prekrasnoj kuli, kao i na party brodovima ni jednog pravog ljubitelja techna ne ostavlja ravnodušnim. Upravo to je rezultat osvajanja čak tri Ambasadora (nagrada). 

Lineup će biti objavljen u nekoliko etapa sredinom marta.

Rane ulaznice sa čak 50% popusta u ograničenom broju dostupne su samo uz promo kod EB10yMF na prodajnim mjestima Entria ili online www.Entrio.hr

Više informacija pronađite na www.moondancefest.com