Od srijede 18. maja, u prodaju će biti pušten dopunski kontigent ulaznica za dugoočekivani koncert Stinga u Sarajevu. Zbog prolongiranja martovskog dijela turneje, koncert u Sarajevu je pomjeren za 2. oktobar, te je određeni broj publike izvršio povrat novca što je omogućilo vraćanje limitiranog broja ulaznica u promet. Ulaznice će biti dostupne od 9 sati na svim bilateralnicama platforme www.kupikartu.ba, kao i putem portala.

“U danima koji su bili određeni za povrat novca nakon pomjeranja datuma koncerta, na biletarnice je vraćeno svega 1100 ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu. Najveći broj ulaznica je za parter, mada su i ostale zone na raspolaganju. S toga savjetujemo svima koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme da požure sa kupovinom”, poručili su iz produkcijske kuće Avalon.

Ulaznice su dostupne po istim cijenama, i to:

  • parter 69KM
  • fan-pit 99KM 
  • tribine 99KM

Koncert u Zetri će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji je objjavljen 19. novembra. Pjesma “Rushing Water” već je postala svjetski radijski hit. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.


Biljana Matijević
Diplomirani novinar sa 15+ godina iskustva. Novinarstvo smatra avanturističkim sportom sa beznadežnim Servantesovim entuzijazmom. Optimista.